• Wanders Vero Fuma  (uitverkocht)

Wanders Vero Fuma (uitverkocht)

Merk Wanders
ArtikelnummerVero Fuma
BeschikbaarheidNiet meer leverbaar

EXCUSES, MOMENTEEL UITVERKOCHT

Wanders Vero Fuma, hoog rendement voor de kleine ruimte

De Wanders Vero Fumo is een vrijstaande houtkachel met een hoog rendement. Met zijn bijna 80% behoort hij zelfs tot de hoogste rendementsklasse.

Decoratief en praktisch opbergvak voor hout Wanders Vero Fumo heeft een bovenaansluiting met een pijpdiameter van 150mm. Het binnenwerk en de achterwand is vervaardigd van vermiculiet. Het vermogen van de haard is 5,4 kW. De haard is 84 cm hoog, 47,6 cm breed en 39 cm diep.

Heldere ruit Van de hoogte is ruim 21 cm een decoratief opbergvak voor hout, handig om de brandsstof zo dicht in de buurt van het vuur op te bergen. De ruit meet 39,6 x 29,4 cm. Een luchtgordijn voor het raam zorgt er voor dat de ruit lang helder en schoon blijft. Handig van deze haard met hoog rendement is dat hij met één knop eenvoudig te regelen is.

Voor kleine ruimtes Wanders Vero Fuma wordt standaard geleverd in de kleur antraciet en is door zijn compacte formaat bijzonder geschikt voor toepassing in kleine ruimtes. Houthaarden van Wanders zijn milieuvriendelijk, hebben een lage emissie en voldoen aan alle Europese normen. Extra naverbranding van rookgassen maken de haard nog efficiënter.

 

 

Algemeen
Vermogen 5,4 kW (DIN+)
Rendement 79,9 %
Pijpdiameter 150 mm.
Afmetingen (H×B×D) 84 x 47,6 x 39 cm
Aansluiting pijp boven
Harthoogte pijp n.v.t.
Hart pijp vanaf achterzijde 17,4 cm
Co uitstoot 0,06%
Houtblokkenlengte 30 cm
Te verwarmen ruimte 40-120 m³
Buitenluchtaansluiting ja

Gerelateerde producten