Jotul F3 CB (showroommodel)

Merk Jotul
ArtikelnummerF3 CB
BeschikbaarheidNiet meer leverbaar

EXCUSES, MOMENTEEL UITVERKOCHT

De Jotul F3 is een klassieke houtkachel van Jotul. Het vertrouwd aandoende ontwerp zorgt voor de gezelligste sfeer in uw huis. Deze traditionele gietijzeren kachel is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo slaagt u er altijd in een kachel te vinden die aansluit bij uw smaak. Erg praktisch aan de Jotul F 3 is dat de rookgas aansluiting zowel boven, achter als aan de zijkanten zit. Hoe uw kamer er ook uit ziet. Deze kachel past er zonder problemen in.

Klassiek van buiten maar een modern en technisch hoogstaand product. De Jotul F 3 is namelijk uitgevoerd met het Clean Burn verbrandingssysteem. Dat systeem zorgt voor een zeer efficiente verbranding van het hout. Alle gassen uit het hout worden verbrand en er worden minder afvaldeeltjes uitgestoten. Bovendien bespaart u zo ook nog eens op hout! Houtkachels met glas kunnen roetaanslag op de ruiten krijgen. Dankzij deze schone verbranding gebeurt al aanzienlijk minder. Maar de Jotul F 3 beschikt ook over het "topdraft" systeem. Lucht wordt langs het glas geleid. Hiermee wordt het glas als het ware gescheiden van het vuur. De roetaanslag wordt zo dus tot een absoluut minimum beperkt.

Een Jotul houtkachel is een duurzame keus. Hij is zeer robuust, gemaakt van gietijzer, en doet trouw zijn werk, jaar na jaar na jaar. De moderne ijzergieterij van Jotul produceert niet alleen topkwaliteit. Ze houden daarbij rekening met de impact op het milieu. Zo wordt gerecycled ijzer gebruikt en is het gietproces zeer schoon.

In gebruik is de Jotul F 3 ook nog eens zeer praktisch. De aslade is makkelijk uit te nemen en te legen. Het geëmailleerde oppervlak is onderhoudsvrij en behoudt zijn uiterlijk jaar na jaar. U kunt dus zonder zorgen genieten van het sfeervolle houtvuur en de comfortabele warmte, met een Jotul F 3.

Algemeen
Fijnstofemissie 59 mg/Nm
Energielabel A
Vermogen 6 kW (DIN)
Rendement 78 %
Pijpdiameter 150 mm
Afmetingen (H×B×D) 70,7 x 57,7 x 37,7 cm
Aansluiting pijp Boven
Harthoogte pijp n.v.t.
Hart pijp vanaf achterzijde 19,4 cm
Co uitstoot 0,05 %
Houtblokkenlengte 40 cm
Te verwarmen ruimte 60-120 m³
Buitenluchtaansluiting n.v.t.

Tags: Jotul F3 CB (showroommodel)