Sveaflame WellDone 2 (Uitverkocht)

Merk Sveaflame
ArtikelnummerWelldone 2
BeschikbaarheidNiet meer leverbaar

EXCUSES, MOMENTEEL UITVERKOCHT

De Sveafalme Welldone 2 heeft modern tijdloos design. Door zijn uiterlijk is deze zeer goed toepasbaar in verschillende omgevingen.Deze houtkachel beschikt over de nieuwste verbrandingstechnologie, waardoor het zeer efficiënt is. door de vlakke achterkant en het compacte formaat is deze zeer geschikt voor hoeken. 

De grote voorruit en de twee zijdelingse glazen panelen geven een indrukwekkend zicht op het vuur. De verbrandingskamer heeft een schudrooster, aslade en vermeculite bekleding. Dit zorgt allen voor een efficiënte verbranding. De deur is gemaakt van 5mm staal. De handgreep is geïntegreerd in het chassis. De Svea Flame Well Done 2 is geschikt voor zowel buitenlucht aansluiting.

De Sveaflame houtkachels komen van een grote Zweedse kachelfabriek. Bij deze fabriek staat kwaliteit, afwerking en liefde voor het produkt hoog in het vaandel. De Sveaflame WellDone is hier een toonbeeld van. Dit is een prachtig ontworpen kachel met een rond design. Door tevens ook gebogen zijruiten kunt u de  vlammen uit alle hoeken van de kamer zien. De kachel heeft een grote glazen deur met verborgen scharnieren en aslade. De Sveaflame Welldone is ontwikkeld met een zeer hoge efficiënte verbranding (primaire, secundaire en tertiaire luchttoevoer).  Hierdoor voldoet  de Sveaflame Welldone aan de hoogste Europese milieueisen.

*kachel wordt in kleur zwart geleverd

NIEUW TOPKWALITEIT UIT ZWEDEN

Nu tijdelijkvan € 1695,-voor € 1395,-

Nu met milieu korting!!!! Daar Sveaflame een van de weinige kachelmerken is met het NORDIC ECOLABEL, Mogen wij u direkt een hoge korting geven.

Algemeen
Vermogen 6 (2 - 8 kW) DIN+
Rendement 75 %
Pijpdiameter 150 mm
Afmetingen (H×B×D) 104,5 cm x 51,1 x 44,4 cm
Aansluiting pijp boven/achter
Harthoogte pijp 86 cm
Hart pijp vanaf achterzijde 15 cm
Co uitstoot 0,06%
Houtblokkenlengte 35 cm
Te verwarmen ruimte 30-140 m³
Buitenluchtaansluiting ja